duminică, 20 mai 2018

Documente scolare






·         Planul de invatamant si Programa scolara
La sediul fiecarei scoli ar trebui sa fie afisat Planul de invatamant si Programa scolara. Planul de invatamant cuprinde obiectele de invatamant  si numarul de ore alocat fiecaruia dintre ele pentru categoria de permis solicitata. Acesta poate fi consultat pe site-ul scolii de soferi Top Driving School la sectiunea Cursuri.
Programa scolara este elaborata pentru fiecare disciplina in parte si cuprinde temele care trebuie tratate pe parcursul pregatirii teoretice si practice.
Prevederile planului de invatamant si ale programei scolare sunt obligatorii, iar respectarea numarului de ore si parcurgerea tuturor temelor din programa sunt esentiale pentru o pregatire integrala si eficienta.
·         Contractul de scolarizare
La inscriere, cursantul si scoala trebuie sa incheie un Contract de scolarizare; in cazul in care cursantul nu a implinit 18 ani contractul trebuie semnat de unul din parintii acestuia sau de persoana care are calitatea de tutore.
In contract trebuie sa se regaseasca in mod obligatoriu:
-          datele de identificare ale partilor contractante;
-          obiectul contractului;
-          obligatiile partilor;
-          clauze de reziliere;
-          tariful;
-          alte clauze;
·         Caietul cursantului
Odata cu semnarea Contractului de scolarizare, cursantul va primi un exemplar al acestuia precum si Caietul cursantului. Acest caiet trebuie sa ramana in permanenta in posesia cursantului si in el va fi consemnat, cu date si ore precise, programul cursurilor teoretice si al sedintelor de pregatire practica, precum si rezultatul evaluarilor finale la legislatie rutiera si instruire practica. La sfarsitul fiecarui curs teoretic sau a fiecarei sedinte de instruire practica,  profesorul si respectiv instructorul, vor semna in rubrica respectiva. La sfarsitul fiecarei sedinte de instruire practica, elevul va trebui sa semneze si in foaia de parcurs a instructorului.
Share:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Faceți căutări pe acest blog

Arhivă blog

Un produs Blogger.

De ce sa imi iau carnet de conducere?

<![endif]-->                     Pentru a raspunde la aceasta intrebare, e suficient sa analizam structura ocupationala...